viernes, 20 de mayo de 2016

Nou càrrec a les aules de 4 i 5 anys.


A les aules de 4 i 5 anys el Comitè Verd entra en acció!

Durant l'estona de l'esbarjo, els nostres encarregats ajuden a tots els alumnes en la recollida de brossa. Ells s'encarreguen de revisar i recordar als companys que cal mantenir els espais nets i llençar cada cosa al seu lloc, contribuint així a mantenir l'escola neta.

El nostre Comitè canvia setmanalment i està inclòs dins la roda dels encàrrecs de l'aula. Tots esperen amb il·lusió el seu torn!






jueves, 12 de mayo de 2016

El balcó de les olors

Avui dia 12 de Maig els nens i nenes de cicle inicial de Primària hem fet, un any més, la venda de productes del balcó de les olors.
Aquesta activitat és una APS que forma part de les accions d'escola verda que es realitzen a l'etapa de Primària. Els nens i nenes cultiven plantes aromàtiques per després vendre-les i destinar els beneficis al projecte de Romania.


 

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració i per contribuir a tenir un planeta més verd!

viernes, 6 de mayo de 2016

Comitè Verd 3r Trimestre

El passat 22 d'Abril, coincidint amb el Dia de la Terra, vam designar els membres del Comitè Verd de Primària del 3r trimestre, aquests són: Mateo Silvero (1rA), Mariona Brugulat (1rB), Laia Aliart (2nA), Maria Puyals (2nB), Carla Boldú (3rA), Biel Vallverdú(3rB), Xavi Vives (4tA), Marc Masfarné (4tB), Alba Castells (5èA), Judit Vigara (5èB), Marc Companys (6èA) i Laura Puigdemasa(6èB).

El Comitè es va reunir per acordar noves accions per fer de la nostra escola un lloc més sostenible i aquestes són algunes de les propostes i peticions que han fet:

- Posar més papereres al pati per poder reciclar millor
- Afegir més racons de reciclatge pels passadissos
- Disposar d'un mocador o una gorra que els identifiqui
- Posar reguladors a les aixetes per gastar menys aigua



El claustre de mestres i la direcció de l'escola pensem que són molt interessants i de ben segur que les tindrem en compte.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Èxit en la campanya de recollida de mòbils


La Salle ha organitzat conjuntament amb l'empresa Orange una recollida de mòbils usats. La finalitat d'aquesta iniciativa era conscienciar una mica més sobre la importància del reciclatge, i especialment el reciclatge dels aparells elèctrics i electrònics.

La recaptació d'aquesta acció ha estat destinada íntegrament a donar suport a UNICEF, per promoure l'educació de nens en risc d'exclusió. A més, volem destacar que s'ha ajudat a estalviar tonelades de recursos naturals, s'ha financiat projectes solidaris i s'ha creat llocs de treball en tallers de reciclatge.

Des de l'escola volem agrair la vostra participació a totes les persones que heu col·laborat en aquesta campanya. 





Ha estat tot un èxit de participació!

Moltes gràcies!